MY CHOCOHOLIC birthday party

Η σοκολάτα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο διαδεδομένο υλικό στη ζαχαροπλαστική και αποτελεί αδυναμία μικρών και μεγάλων. Αν ανήκετε στους chocoholics, τότε μπορείτε στα fresh να δημιουργήσετε το πιο σοκολατένιο πάρτι γενεθλίων!
·

Η σοκολάτα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο διαδεδομένο υλικό στη ζαχαροπλαστική και αποτελεί αδυναμία μικρών και μεγάλων. Αν ανήκετε στους chocoholics, τότε μπορείτε στα fresh να δημιουργήσετε το πιο σοκολατένιο πάρτι γενεθλίων!

Στη Λατινική Αμερική, οι Αζτέκοι θεωρούσαν πως το κακάο είχε μαγικές και θεϊκές ιδιότητες, το αποκαλούσαν «το δέντρο της ζωής», γι’ αυτό και πίστευαν ότι η αξία του ξεπερνούσε εκείνη του χρυσού. Αυτό εξηγεί το επιτυχημένο ταξίδι της «τροφής των θεών», όπως λέγεται το κακαόδεντρο στα λατινικά, στην Ευρώπη και σε κάθε γωνιά του πλανήτη, βάζοντας τη σοκολάτα στο επίκεντρο της ζαχαροπλαστικής. Σε αυτό το candy bar, που είναι αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στη σοκολάτα, με λαχταριστά γλυκά από μονοποικιλιακές σοκολάτες, θα βρείτε επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της σοκολάτας: Τούρτες σοκολάτας γάλακτος ή σοκολάτας bitter με μπισκότο oreo, μικρές σφαίρες σοκολάτας γάλακτος με γέμιση από τραγανό μπισκότο, τάρτες σοκολάτας ή τούρτα σοκολάτας με φρέσκα φρούτα, καθώς και μακαρόν λευκής σοκολάτας με γέμιση
σοκολάτας bitter και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με φύλλα χρυσού. Στο σοκολατένιο σκηνικό που είναι πραγματικός πειρασμός, οι πολυόροφες τούρτες δίνουν τη θέση τους σε ατομικές, ανάλαφρες τούρτες σοκολάτας διαφορετικών γεύσεων, οι οποίες όλες μαζί συνθέτουν μία ενιαία τούρτα γενεθλίων.

Πληθωρικό σε γεύση και βελούδινο στην υφή, το κέικ σοκολάτας με γλάσσο σοκολάτας και πραλίνα θα κερδίσει την προσοχή κάθε chocoholic, όπως άλλωστε και τα cupcakes σοκολάτας με frosting σοκολάτας. Το festive mood αυτού του μοναδικού σοκολατένιου πάρτι των fresh ολοκληρώνουν οι μίνι σαμπάνιες και οι χρυσές λεπτομέρειες στη διακόσμηση του χώρου και των γλυκών που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους και την οικογένειά σας.


PHOTOGRAPHY: NASTAZIA ARAPOGLOY FOOD STYLING: MARY GIATRA – RITSOU TEXTS: JOVANNA VLACHAVA


photos