behind the scenes

Σε αυτό το τεύχος επικεντρωθήκαμε στην έννοια της δύναμης και ιδιαίτερα στη θηλυκή δύναμη και την ενδυνάμωση των γυναικών. Η θηλυκή δύναμη αναφέρεται στην ενεργειακή παρουσία και τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη θηλυκότητα. Αν και συχνά συνδέεται με τις γυναίκες, υπάρχει σε όλα τα φύλα και εκδηλώνεται μέσα από διάφορες πτυχές του ατομικού και κοινωνικού βίου. Θέλαμε να παρουσιάσουμε όλες τις εκφάνσεις της δύναμης καθώς και το πώς συνδέεται με έννοιες όπως η ευαισθησία, η ενσυναίσθηση, η συνεργασία, η δημιουργικότητα, η ενέργεια της φύσης, η βαθύτερη ένωση με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

Συνειδητά επιλέξαμε αθλήτριες για να πρωταγωνιστήσουν στο cover story μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτή η ιδέα έγινε πράξη με τις αδερφές Αλεξανδρή, παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην καλλιτεχνική κολύμβηση με την Αυστρία. Η Άννα Μαρία, η Βασιλική και η Ειρήνη αναδεικνύουν με τον πιο ουσιαστικό και όμορφο τρόπο την έννοια της δύναμης, τόσο μέσα από τον αδερφικό τους δεσμό όσο και από την αθλητική τους καριέρα.

Κατά τη δημιουργία αυτού του τεύχους γνωρίσαμε και άλλες δυναμικές γυναίκες, όπως είναι η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, η δικηγόρος και YouTuber Νεφέλη Μεγκ και η Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου. Με διαφορετική αφετηρία και πορεία η καθεμία, όλες αγκαλιάζουν τη δική τους εσωτερική δύναμη και ονειρεύονται την εξέλιξή τους.

INDEX

#04 THE FRESH EQUATION

Female artists rock.

#06 SOCIETY

Καθημερινά, γυναίκες από όλες τις κοινωνικές θέσεις και από κάθε μεριά του πλανήτη γίνονται πρότυπα δύναμης και έμπνευσης.

#10 HERS/HERS

Με αφορμή τα γενέθλιά τους το επόμενο διάστημα, σας παρουσιάζουμε 7 πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζετε για την Emma Stone και την Kim Kardashian.

#12 LOVE IS POWER

Τα πάρτι είναι υπόθεση των fresh και ειδικά όταν πρόκειται για τον εορτασμό της αγάπης ή μιας σημαντικής επετείου, η συνταγή της επιτυχίας είναι μία: λαχταριστή τούρτα!

#16 PARTY LIKE A SUPERHERO

Τα fresh υποδέχονται τη νέα σεζόν πιο δυναμικά από ποτέ για όλους εμάς που κρύβουμε μέσα μας έναν σούπερ ήρωα και θέλουμε να τον ανακαλύψουμε!

#20 ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Οι τρίδυμες Ελληνίδες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης που αγωνίζονται με τα χρώματα της Αυστρίας φωτογραφίζονται αποκλειστικά για το fresh paper και μιλούν για την άρρηκτη σχέση τους, τη δύναμη του δεσμού τους και τα όνειρά τους.

#28 FRENCH DO IT BETTER!

Τα fresh αγαπούν τη γαλλική ζαχαροπλαστική και υμνούν με τον καλύτερο τρόπο τα haute patisserie επιδόρπια.

#30 SUGAR-FREE NAMEDAY TREATS

Οι μικρές γλυκές μπουκιές έχουν πάντα λόγο στο εορταστικό τραπέζι σας, ειδικά αν πρόκειται για απόλαυση χωρίς ζάχαρη aka χωρίς ενοχές!

#32 HER WAY

Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά σε προσωπικές εξομολογήσεις.

#35 FLASHBACK

Kάνουμε μια γρήγορη αναδρομή στη βιομηχανία της ομορφιάς και σας παρουσιάζουμε τις γυναίκες που βρίσκονται στην κορυφή.

#36 SMALL TALK & AGENDA

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Χάλκινη Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, και η Νεφέλη Meg, content creator και podcaster, μας διηγούνται τις δικές τους ιστορίες δύναμης.

#38 THE A-LISTERS

Ξεχωρίσαμε πέντε spots της Αθήνας με ισχυρό γυναικείο αποτύπωμα, καθώς ανήκουν σε δυναμικές γυναίκες που ξέρουν να μάχονται και να εξελίσσονται, παρουσιάζοντας μια νέα πρόταση στην πόλη.


photos