Low Fat Vegan Waffles @ Home

Συστατικά

1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως

2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 φλιτζάνι γάλα σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα

1/2 φλιτζάνι σάλτσα μήλου

Εκτέλεση

Φροντίστε να προθερμάνετε και να λαδώσετε ελαφρά τη βαφλιέρα σας. Δώστε χρόνο στη βαφλιέρα σας να ζεσταθεί για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη θερμοκρασία ψησίματος για τις βάφλες σας.

Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ, συνδυάστε το αλεύρι, το αλεύρι ολικής αλέσεως, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι, ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν καλά.

Στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα σόγιας (ή άλλο υποκατάστατο γάλακτος vegan) και τη σάλτσα μήλου και ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να αναμειχθούν καλά.

Ρίξτε τη ζύμη για βάφλες σας στην ελαφρώς λαδωμένη (και ζεστή!) βαφλιέρα σας και μαγειρέψτε μέχρι οι βάφλες σας να ροδίσουν ελαφρά.

Enjoy the brunchy side of vegan!